Samen op pad
Welkom Voor wie? Wie ben ik? Hoe werk ik? Contact Activiteiten Inspiratie Nieuwsbrief

Werkwijze

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 


“Helaas voelde ik me al een tijdje niet zo goed. Ik wou dat dit voorbij was en zocht hulp op het internet.

Toen ik op de site van Anke terecht kwam, merkte ik dat ik emotioneel werd wanneer ik haar beschrijvingen voor de cursus Zelfvertrouwen las. Was dat hetgeen me zo ongelukkig maakte de laatste tijd? Al gauw maakte ik een afspraak met haar.

Bij het kennismakingsgesprek gaf Anke aan, dat ik een redelijk gevoelig persoon leek te zijn. Ze vertelde me enkele dingen over hooggevoelige personen. Ik schrok even toen ze dit vertelde, maar al snel leek het inderdaad zo te zijn dat ik zeer gevoelig ben. Ik had het alleen zelf nooit beseft. Dit was een hele opluchting voor me. Eindelijk kon ik al mijn indrukken, ervaringen en gedachten een plaats geven.

Wil jij ook verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Meld je hier aan voor meer inspiratie, artikels en tips:
Naam: E-mailadres:  

 

 

 

 

 

 

 

 

Ervaringen van cliënten
Anne

Anke heeft me hier heel goed in begeleid. Ze gaf me inzichten in mijn gedachten en gevoelens. Ze leerde me een techniek aan om beter om te gaan met mijn gevoelens.

Daarbovenop gaf ze me heel wat tips om mijn zelfvertrouwen te verbeteren. Het was niet louter overgave van haar kennis, maar eerder een leerproces door het zelf te ervaren.

Anke heeft goed rekening gehouden met mijn behoeften en gevoelens. Ik kon haar ook steeds mijn ideeën en gevoelens vertellen rond de begeleiding, waardoor het nog meer op mijn persoonlijkheid werd gericht.

Het heeft me ongelooflijk deugd gedaan om enkele gesprekken te voeren met Anke. Ik heb nog heel wat te leren, maar de grootste stappen zijn gezet! Bedankt Anke!”