Samen op pad
Welkom Voor wie? Wie ben ik? Hoe werk ik? Contact Activiteiten Inspiratie Nieuwsbrief

Toen ik een paar jaar geleden leidinggevende werd, na 10 jaar met cijfertjes te hebben gewerkt, kwamen de kriebels om met mensen te werken onherroepelijk weer boven. Van opleiding ben ik leerkracht, dus de sociale interesse was er zeker. Maar toen ik deze leidinggevende functie kreeg, ontdekte ik dat bij het coachen, motiveren en stimuleren van mensen mijn ‘sprankel’ weer boven kwam. Aandacht voor de mensen, échte aandacht voor wat er in eenieder omgaat, bracht mij ertoe om een opleiding tot Counsellor/Coach te gaan volgen.

 

Zelf ben ik de afgelopen jaren ook erg bezig geweest met mijn eigen innerlijke groei. Een pad over hobbels en kuilen, maar een pad dat me vooral een grote groei en inspiratie geeft. Mijn grootste inspiratie haal ik uit boeken en vooral uit mensen. En dat terwijl ik vroeger liever op een onbewoond eiland wilde gaan wonen...

 

Ik ben HSP’er, maar wist dit toen nog niet. Alle mensen rondom mij... Veel te veel prikkels.

 

Nu, jaren later en vooral veel groei later, heb ik mijn hooggevoeligheid helemaal omarmd. Voor mij is het een belangrijke kwaliteit geworden die ik nooit meer wil missen. Vooral mijn intuïtie en mijn vele radars, zorgen ervoor dat ik doe wat ik zo graag wil doen:

 

Goed voor mijzelf en voor anderen zorgen!

 

Vanuit mijn overtuiging dat we een maatschappij samen creëren, wil ik iets betekenen voor anderen en daarom wil ik graag samen op pad gaan met mensen die dit graag willen of nodig hebben. Dit gebeurt in alle respect voor elkaar, vertrekkend vanaf het punt waar jij op dit moment op jouw pad bent. Dat punt en jij als persoon zijn de belangrijkste uitgangspunten waar onze weg samen begint. Warmte, betrokkenheid, openheid en zonder oordeel, zijn erg belangrijke waarden binnen onze openhartige gesprekken.

 

 

Anke De Vooght

 

Als mensen met je meegaan op een onbegaanbare weg

Met je struikelen over de hobbels en de kuilen

Neemt dat de blauwe plekken niet weg

Maar verzacht wel de pijn van het vallen

 

 

 

Wie ben ik?