Samen op pad
Welkom Voor wie? Wie ben ik? Hoe werk ik? Contact Activiteiten Inspiratie Nieuwsbrief

Als fulltime therapeut heb ik het voorrecht dagelijks met cliënten te werken aan hun persoonlijke uitdagingen en groei. Dat ik daarbij mijn eigen passie kan en mag overbrengen en delen, is iets waarvoor ik me elke dag dankbaar voel!

 

De genoemde passie heb ik ontdekt op mijn persoonlijke weg met vele hobbels en groeikansen. In 2004 besefte ik dat ik in een depressie zat, welke mede veroorzaakt werd door een voor mij op dat moment nog onbekende factor in mijn leven: mijn hooggevoeligheid.

 

Ik ben HSP’er, maar wist dit toen nog niet. Alle mensen rondom mij... Veel te veel prikkels.

 

Zelf ben ik de afgelopen jaren dan ook erg bezig geweest met mijn eigen innerlijke groei. Een pad met hobbels en kuilen, maar een pad dat me vooral een grote groei en inspiratie geeft. Mijn grootste inspiratie haal ik uit boeken en vooral uit mensen. En dat terwijl ik vroeger liever op een onbewoond eiland wilde gaan wonen...

 

 

Nu, jaren later en vooral veel groei en heel wat opleidingen later, heb ik mijn hooggevoeligheid helemaal omarmd. Voor mij is het bovenal een belangrijke kwaliteit geworden die ik nooit meer wil missen. Vooral mijn intuïtie en mijn vele radars zorgen ervoor dat ik doe wat ik zo graag wil doen:

 

Goed voor mijzelf en voor anderen zorgen!

 

Vanuit mijn overtuiging dat we de maatschappij samen creëren en verbeteren, wil ik iets betekenen voor anderen en daarom wil ik graag samen op pad gaan met mensen die ook (net als ik) een mooie persoonlijke groei willen doormaken. Dit gebeurt in alle respect voor elkaar, vertrekkend vanaf het punt waar jij op dit moment op jouw pad bent. Dat punt en jij als persoon zijn de belangrijkste uitgangspunten waar onze weg samen begint. Warmte, betrokkenheid, openheid en zonder oordeel, zijn erg belangrijke waarden binnen onze openhartige gesprekken.

 

 

Anke De Vooght

 

Als mensen met je meegaan op een onbegaanbare weg

Met je struikelen over de hobbels en de kuilen

Neemt dat de blauwe plekken niet weg

Maar verzacht wel de pijn van het vallen

 

 

 

Wie ben ik?