Samen op pad
Welkom Voor wie? Wie ben ik? Hoe werk ik? Contact Activiteiten Inspiratie Nieuwsbrief

Werkwijze

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Ervaringen van cliënten

Eleanor

“Na mijn auto-ongeluk ben ik direct weer mijn auto ingestapt. Ik heb enorme rij-angst gekregen waardoor ik onzeker en krampachtig ben gaan rijden. Als NLP ‘practitioner’ weet ik hoe ik mezelf in een ontspanning kan brengen. Dat lukte even, maar binnen een minuut reed ik weer ongemerkt met opgetrokken schouders.
Door interesse in toffe workshops die ik op de site ‘Samen op pad’ aantrof, ben ik met Anke in contact gekomen. Zij vertelde me vol overtuiging over het succes met het Faster EFT-programma. In eerste instantie was ik sceptisch omdat ik er niet zeker van was of het bij mij persoonlijk met mijn rij-angst zou kunnen werken. Ik had immers toch al mijn NLP-technieken gebruikt.

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

De sessies waren zeer intens en toch aangenaam. Anke is zeer deskundig en leeft oprecht mee om er het beste uit te halen.

Het resultaat is dat ik nu meer ontspannen rij. Ik ‘klop’ nog regelmatig waarna ik mezelf weer een stuk zelfverzekerder en daadkrachtiger voel. Ik rij niet meer met opgetrokken schouders. Ik span mijn buikspieren niet meer bij elke bocht en knijp niet meer in het stuur. Het is heerlijk om vrij te zijn van beelden van allerlei verkeersongelukken als ik rij. Deze techniek bevat NLP - iets waarvan ik al wist dat het werkt - maar deze techniek is zo bijzonder omdat het zo snel werkt en je het bovendien nog met zoveel meer uitdagingen in je leven kan gebruiken.

Anke, bedankt!!”

Wil jij ook verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je hier aan voor meer inspiratie, artikels en tips:
Naam: E-mailadres: