Samen op pad
Welkom Voor wie? Wie ben ik? Hoe werk ik? Contact Activiteiten Inspiratie Nieuwsbrief

Werkwijze

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Ervaringen van cliënten

Kathy

“Na 5 maanden burn-out was ik zover dat ik mezelf een beetje teruggevonden had en hulp opzocht.
Na wat speurwerk op het internet kwam ik op de website van Anke, www.samenoppad.be.
Ze woont in de buurt, maar toch ook niet te kort in mijn omgeving, dacht ik bij mezelf; ik durfde de stap te wagen…

Niet wetende wat op me zou afkomen boekte ik een eerste vrijblijvende kennismaking met haar. Het klikte meteen en daarom besloot ik met haar samen op pad te gaan, want dat is wat je werkelijk ervaart.
In eerste instantie hielden we een intake en een zelfgemaakt verslag van mijn levensloop zorgde ervoor dat zij me beter begreep dan ikzelf op dat moment. Gebeurtenissen en negatieve gevoelens van de afgelopen 30 jaar die mijn leven domineerden, kwamen hier duidelijk aan het licht, hoewel ik in eerste instantie dacht dat mijn job en een vervelende collega de oorzaak van de burn-out waren.

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Via emotionele bevrijdingstechnieken roept ze deze emoties terug op, om ze dan verder te kunnen verwerken en los te laten. Deze techniek neemt je emoties, gedachten, blokkades, storingen, angsten en negatieve gevoelens vast, zodat jij ze kan ervaren om daarna los te laten uit je lichaam en geest.

De eerste sessies waren bij mij echt bevrijdend; ik voelde werkelijk verlichting in mijn hoofd en fysieke klachten waren veel minder of zelfs verdwenen. Na enkele weken had ik de techniek zelf onder de knie en kon ik ermee aan de slag. Dit heeft me dan op weg gezet om mijzelf verder te 'genezen' en om in de toekomst te blijven gebruiken in dagdagelijkse dingen.

Ook wat het onderwerp 'HSP' betreft, heeft ze mij aan de hand van voorbeelden doen inzien dat je de eigenschappen die je als HSP'er hebt, positief kan gebruiken en ermee kan omgaan zonder dat het je alleen maar energie kost.

Dit alles maakt dat ik nu sterk in mijn schoenen sta en terug de wijde wereld kan intrekken op zoek naar een nieuwe job/uitdaging!”

Wil jij ook verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je hier aan voor meer inspiratie, artikels en tips:
Naam: E-mailadres: