Samen op pad
Welkom Voor wie? Wie ben ik? Hoe werk ik? Contact Activiteiten Inspiratie Nieuwsbrief

Werkwijze

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Ervaringen van cliënten

Katrien

“Lieve Anke,

Door mijn burn-out kwam ik bij jou terecht en ik voelde me vanaf het eerste moment thuis.

Ik kon eerst uitrusten en dat was voldoende. Je luisterde naar mijn verhalen, gaf bruikbare tips mee naar huis, zorgde ervoor dat ik zelf ging beseffen wat ik op dat moment nodig had en gaf me zelf ook tijd om die vermoeidheid te boven te komen.

Ik heb het bewijs nog liggen: massa's sjaals en mutsen heb ik overgehouden aan die periode. Ik heb letterlijk mensen kunnen verwarmen in die moeilijke fase in mijn leven. Tot rust komen, dingen doen die me plezier en energie opleveren, die me meer in contact brengen met mezelf, een happy journal bijhouden... Daar had ik toch tijd voor.  

Na die eerste fase gingen we aan het werk en dat ging nog steeds met ups en downs. Ik moest nog trauma's van vroeger loslaten, inzichten krijgen in huidige dilemma's en weer vertrouwen opbouwen in mezelf en mijn relaties met anderen. Gemakkelijk was het niet, pijnlijk confronterend ook soms en tegelijkertijd heeft net dát proces me terug levenskracht gegeven.

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Mijn zoektocht naar rust is nog niet ten einde. Jij als coach zorgde voor de tools om aan de slag te gaan en daarna was ik zelf aan de beurt. Volgens mij is dat jouw kracht: mensen met warmte en geduld begeleiden tot op het moment dat ze zelf voelen dat ze er weer klaar voor zijn.

Ik ben je heel dankbaar voor deze waardevolle momenten. Op het einde van de reis voelde ik me als een vlinder: ik had even als een pop in een cocon gezeten maar durf nu met vertrouwen mijn vleugels open te slaan.

Het was een leerrijk begin voor een nieuwe levensstart.

Dank je wel.”

Wil jij ook verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je hier aan voor meer inspiratie, artikels en tips:
Naam: E-mailadres: