Samen op pad
Welkom Voor wie? Wie ben ik? Hoe werk ik? Contact Activiteiten Inspiratie Nieuwsbrief

Stiltewandeling 13 oktober 2019

- Eventueel drinken voor onderweg.
- Eventueel regenkledij.
- Handschoenen, muts en sjaal bij koud weer.

Tijd - data en adres
Zondag 13 oktober 2019.

De Wouwershoeve, De Lusthoven 58, 2370 Arendonk
Wanneer je op De Lusthoven rijdt, moet je het kleinere weggetje ter hoogte van nummer 75 inrijden (Talander staat aangegeven). Deze weg vervolg je, je laat Talander links liggen en rijdt steeds verder rechtdoor, hierbij kan je de borden 'Wouwershoeve' volgen tot aan het speelbos. De parking van de Wouwershoeve bevindt zich aan het speelbos.
Komt 13 oktober je niet goed uit, maar wil je wel op de hoogte blijven van toekomstige wandelingen en andere activiteiten, dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Praktisch
In volledige stilte gaan we samen op pad. Deze stilte begint bij het moment dat we elkaar ontmoeten. We zullen elkaar dan ook in stilte verwelkomen om vervolgens een uitgestippelde route te volgen.
De wandeling duurt ca. 2 uur. Af en toe zullen we stoppen om even te genieten van het zicht. Ons tempo ligt niet heel erg hoog. Je hoeft geen geoefend wandelaar te zijn. We zijn onderweg om te genieten van de rust; haast is dus niet geboden.
Het pad is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.  
Baasjes van harte welkom, honden deze keer (helaas) niet…

Meebrengen
- Goede wandelschoenen zijn aangeraden, zeker bij vochtig weer zijn stevige schoenen zeer welkom.
(Wanneer je problemen hebt hier te geraken, kun je me contacteren. Ik zal dan kijken of er de mogelijkheid is om met iemand mee te rijden)

Samenkomst vanaf 9.45u om vervolgens om stipt 10.00u te vertrekken.
Nadien is er de mogelijkheid (voor zij die dat wensen) om nog even na te praten in een horecagelegenheid in de buurt.

Inschrijven
Dit kan per mail: anke@mail.be
Of per telefoon:
- vanuit België: 0489/45.48.21 of 014/43.49.85
- vanuit Nederland: 0032.489/45.48.21 of 0032.14/43.49.85

Meer informatie? Klik hier.
Foto’s: Pascal Vyncke, SeniorenNet.be

Deelnamevoorwaarden

Deelname aan activiteiten/gesprekken georganiseerd door Samen op pad is geheel op eigen risico. In geen enkel geval kan Samen op pad verantwoordelijk worden gesteld voor materiële of immateriële schade als gevolg van de activiteiten/gesprekken van de deelnemer/cliënt, noch voor verlies of beschadiging van eigendommen. Deelname aan de activiteiten/gesprekken betekent dat deelnemer/cliënt akkoord gaat met deze voorwaarden. Voor onze volledige algemene voorwaarden, klik hier.

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Hieronder vind je alle praktische info. Ken je vrienden, familie of kennissen die dit misschien ook leuk vinden? Iedereen is van harte welkom! Wel graag vooraf inschrijven!
Even stil worden en even niets moeten.
Gewoon zijn.
Zijn in stilte.

Stiltewandeling

In Samenwerking met de gemeente Arndonk organiseer ik op zondag 13 oktober weer een stiltewandeling.

Er gaat een grote kracht uit van het samen wandelen in stilte. En de natuur biedt ons de perfecte gelegenheid om tot stilte te komen.