Samen op pad
Welkom Voor wie? Wie ben ik? Hoe werk ik? Contact Activiteiten Inspiratie Nieuwsbrief

Werkwijze

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

FasterEFT
FasterEFT is een krachtige tool; het is een passie van me geworden die ik graag met je deel.

't Is alsof ik een geschenk in handen heb, dat ik ooit zelf heb mogen ontvangen
en dat ik nu aan jou mag doorgeven!

Het is een geschenk omdat deze techniek je weer de kracht geeft in jouw leven. Je hoeft niet meer machteloos toe te zien hoe emoties je overspoelen, hoe oude overlevingsmechanismen en ervaringen maken, dat je je gedraagt op een manier die je nú helemaal niet meer wil. Jij krijgt terug de controle. En eerlijk gezegd: is dat niet wat we allemaal willen?
Vrije vertaling:
Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen.
~ Jon Kabat-Zinn ~

 

 

 

 

 

 

 

Eleanor
“De sessies waren zeer intens en toch aangenaam. Anke is zeer deskundig en leeft oprecht mee om er het beste uit te halen.
Deze techniek is zo bijzonder omdat het zo snel werkt en je het bovendien nog met zoveel meer uitdagingen in je leven kan gebruiken.
Anke, bedankt!!”
Kathy
“De eerste sessies waren bij mij echt bevrijdend, ik voelde werkelijk verlichting in mijn hoofd en fysieke klachten waren veel minder of zelfs verdwenen. Na enkele weken had ik de techniek zelf onder de knie en kon ik ermee aan de slag. Dit heeft me dan op weg gezet om mijzelf verder te 'genezen' en om in de toekomst te blijven gebruiken in dagdagelijkse dingen.”
Maggi
“De manier waarop ze de FasterEFT, haar eigen hooggevoeligheid en ervaring in de sessies gebruikte, deed me mijn controle volledig loslaten.
Hierdoor kon de sessie heel diep gaan.

Wat bij mij het meeste uitwerking had was om aan (van) een negatief oud patroon een positieve herinnering te hangen (maken).
Dit was een bijzondere ervaring waardoor ik na ‘n sessie telkens verlicht vertrok.

Dankzij de waardevolle begeleiding van Anke ben ik intussen klaar voor het volgende dat zich op mijn pad zal aanbieden.”

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Zelf gebruik ik FasterEFT dagelijks ‘op mezelf’. Het is, naast Mindfulness, míjn manier om dagelijks aan mijn persoonlijke groei te werken. Want wie op deze aardbol rondloopt, komt uitdagingen tegen! FasterEFT helpt me persoonlijk om met deze uitdagingen in het leven om te gaan. Zo wilde ik vroeger als hooggevoelig persoon het liefst op een onbewoond eiland wonen omdat ik overspoeld werd door emoties en indrukken van deze wereld. Maar door FasterEFT kan ik nu dagelijks mensen begeleiden op hun groeipad.
Het helpt me dus niet alleen om zelf overeind te blijven in deze wereld; het heeft me gesterkt zodat ik anderen kan begeleiden. Het voelt ook niet meer alsof ik overeind moet blijven. FasterEFT zorgt ervoor dat ik leef, geniet en kan doen wat ik het liefste doe: jou begeleiden om ook weer sterker in het leven te staan!

FasterEFT is er voor iedereen. Ongeacht wie je bent, welke leeftijd je hebt, welke achtergrond je hebt of welk probleem jij wil aanpakken: FasterEFT werkt ook voor jou!

 

 

 

 

 

 

 

Hoe hebben anderen het beleefd?


Lees de volledige ervaringen van cliënten
hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je hier aan voor meer inspiratie, artikels en tips:
Naam:
E-mailadres:
 

Wat is FasterEFT?
FasterEFT is een tool die je helpt omgaan met de problemen en uitdagingen die je in je leven tegenkomt. Op een snelle en krachtige manier brengt het blijvende veranderingen in je leven.

Het werd ontwikkeld door de Amerikaan Robert G. Smith, door wie ik persoonlijk opgeleid ben tot FasterEFT ‘practitioner’. Nadat hij zelf met duizenden mensen heeft gewerkt, creëerde hij FasterEFT om zo op de snelste maar ook de meest effectieve manier, blijvende veranderingen in het leven van mensen te brengen. Het is een krachtige samensmelting van verschillende technieken zoals EFT en NLP, met de kennis over hoe hersenen werken.

De kracht van FasterEFT ligt wat mij betreft in het feit dat het meer is dan een techniek. Het is een techniek ingebed in een prachtig en krachtig denkkader. Dit denkkader maakt dat je anders naar jezelf en de wereld gaat kijken, waardoor je op een mooie, sterkte, liefdevolle manier in het leven staat, ook hier weer naar jezelf toe en naar anderen toe. Want dat is volgens mij de basis van het leven:

jezelf en je relaties met anderen.

Tijdens onze sessies leer ik jou deze techniek waardoor jij, na slechts enkele sessies samen, deze techniek als geschenk voor het leven meeneemt!

Waarom ik FasterEFT toepas in mijn praktijk en op mezelf?

Loslaten... Hoe doe je dat!?

Voordat ik FasterEFT kende, was de voornaamste basis voor de gesprekken die ik voerde met mijn cliënten en de basis voor mijn eigen persoonlijk groei: Mindfulness. Het biedt me de kans om met mijn cliënten te kijken naar wat er aanwezig is; welke emoties en welke ervaringen er spelen op dit moment. Bewustzijn van wat is, het verzet hiertegen opgeven en laten zijn wat is, is een prachtige eerste stap in je persoonlijke groei. FasterEFT biedt voor mij de kans om met mijn cliënten nog een stapje verder te gaan! Je merkt op wat er is én je gaat er vervolgens mee aan de slag. Je laat de stress en moeilijke emoties los, zodat je kan groeien en creëren wat jij wil voor jouw toekomst!

Vaak hoor ik cliënten vragen: “OK, ik merk nu op wat er aanwezig is, ik vecht er niet langer tegen, maar ik wil er niet in blijven hangen! Hoe laat ik de pijn en het verdriet nu los?”
Wel, dat is waar FasterEFT komt kijken!

FasterEFT helpt je moeilijke emoties los te laten alsook oude patronen, overlevingsmechanismen, gedragingen en overtuigingen die niet langer bij je passen. Deze laten we liefdevol los. Ooit hebben ze ons geholpen, ooit waren ze nuttig, nu mag je ze loslaten en ruimte maken voor iets nieuws. Want dat is een ander prachtig stuk van FasterEFT: we laten los wat we niet langer nodig hebben, maar we zetten er ook iets nieuws voor in de plaats. Stel dat je bijvoorbeeld rondloopt met de hardnekkige overtuiging: ik ben niet goed genoeg. Je weet dat dit een overtuiging is die jou niet veel vreugde in je leven schenkt. Daarom gaan we hiermee aan de slag: we laten deze oude overtuiging los en zorgen ervoor dat een nieuwe overtuiging de jouwe wordt. Zoals bijvoorbeeld: “ik ben het waard!”

Zelf gebruik ik FasterEFT dagelijks ‘op mezelf’. Het is, naast Mindfulness, míjn manier om dagelijks aan mijn persoonlijke groei te werken. Want wie op deze aardbol rondloopt, komt uitdagingen tegen! FasterEFT helpt me persoonlijk om met deze uitdagingen in het leven om te gaan. Zo wilde ik vroeger als hooggevoelig persoon het liefst op een onbewoond eiland wonen omdat ik overspoeld werd door emoties en indrukken van deze wereld. Maar door FasterEFT kan ik nu dagelijks mensen begeleiden op hun groeipad. Het helpt me dus niet alleen om zelf overeind te blijven in deze wereld; het heeft me gesterkt zodat ik anderen kan begeleiden. Het voelt ook niet meer alsof ik overeind moet blijven. FasterEFT zorgt ervoor dat ik leef, geniet en kan doen wat ik het liefste doe: jou begeleiden om ook weer sterker in het leven te staan!

FasterEFT is er voor iedereen. Ongeacht wie je bent, welke leeftijd je hebt, welke achtergrond je hebt of welk probleem jij wil aanpakken: FasterEFT werkt ook voor jou!