Samen op pad
Welkom Voor wie? Wie ben ik? Hoe werk ik? Contact Activiteiten Inspiratie Nieuwsbrief

Werkwijze

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Ervaringen van cliënten
Sabine

“Dankjewel Anke,
die paar gesprekken met jou hielpen me meer dan 2 maanden bij de psycholoog. Bedankt voor je begrip, warmte en bijstand; ook buiten je consultaties.”

Klik hier voor de volledige reactie die ik van Sabine mocht ontvangen.

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Maggi

“De manier waarop ze de FasterEFT, haar eigen hooggevoeligheid en ervaring in de sessies gebruikte, deed me mijn controle volledig loslaten.
Hierdoor kon de sessie heel diep gaan.
 
Wat bij mij het meeste uitwerking had was om aan (van) een negatief oud patroon een positieve herinnering te hangen (maken).
Dit was een bijzondere ervaring waardoor ik na ‘n sessie telkens verlicht vertrok.

Dankzij de waardevolle begeleiding van Anke ben ik intussen klaar voor het volgende dat zich op mijn pad zal aanbieden.”

Klik hier voor de volledige reactie die ik van Maggi mocht ontvangen.
Kathy

“De eerste sessies waren bij mij echt bevrijdend, ik voelde werkelijk verlichting in mijn hoofd en fysieke klachten waren veel minder of zelfs verdwenen. Na enkele weken had ik de techniek zelf onder de knie en kon ik ermee aan de slag. Dit heeft me dan op weg gezet om mijzelf verder te 'genezen' en om in de toekomst te blijven gebruiken in dagdagelijkse dingen.”

Klik hier voor de volledige reactie die ik van Kathy mocht ontvangen.
Katrien

“Volgens mij is dat jouw kracht: mensen met warmte en geduld begeleiden tot op het moment dat ze zelf voelen dat ze er weer klaar voor zijn.

Ik ben je heel dankbaar voor deze waardevolle momenten. Op het einde van de reis voelde ik me als een vlinder: ik had even als een pop in een cocon gezeten maar durf nu met vertrouwen mijn vleugels open te slaan.

Het was een leerrijk begin voor een nieuwe levensstart. Dank je wel.”

Klik hier voor de volledige reactie die ik van Katrien mocht ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je hier aan voor meer inspiratie, artikels en tips:
Naam: E-mailadres:  

Eleanor

“De sessies waren zeer intens en toch aangenaam.
Anke is zeer deskundig en leeft oprecht mee om er het beste uit te halen.
Deze techniek is zo bijzonder omdat het zo snel werkt
en je het bovendien nog met zoveel meer uitdagingen in je leven kan gebruiken.
Anke, bedankt!!”


Klik hier voor de volledige reactie die ik van Eleanor mocht ontvangen.
Suzanne

“Mijn kennismaking met jou, Anke, is het beste wat me de laatste jaren is overkomen.

Terwijl ik bij de psycholoog maar heel langzaam opschoot, nadat ik helemaal vastgelopen was, leerde ik bij jou op korte tijd te leven i.p.v. te overleven en werden heel oude trauma’s verwerkt.”

Je kon als geen ander de pijnpunten die voor mij het leven moeilijk maakten, aanvoelen en aanwijzen en daarna, zonder druk, mij op mijn eigen tempo laten werken aan mezelf.”

Klik hier voor de volledige reactie die ik van Suzanne mocht ontvangen.
Saskia

“Anke wist na het intakegesprek precies in te schatten wáár in mijn leven de knelpunten zaten die mij het gevoel gaven niet vooruit te kunnen kijken naar de toekomst.
De sessies met haar waren ‘straight to the point’.

Het is wonderbaarlijk dat ik mezelf na enkele sessies zoveel beter ben gaan voelen; dat was niet gelukt met een psycholoog.”

Klik hier voor de volledige reactie die ik van Saskia mocht ontvangen.
Sanne

Een aantal individuele sessies hebben mijn leven veranderd.
De sessies hebben me geholpen om grote gebeurtenissen uit het verleden een plaatsje te geven en er met een leerzame en positieve blik op terug te kijken. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen en geloof in mijn kunnen gegroeid, voel ik me goed, kan ik me beter ontspannen en maak ik me minder druk om anderen en wat er om me heen gebeurt.”

Klik hier voor de volledige reactie die ik van Sanne mocht ontvangen.
Anne

“Toen ik op de site van Anke terecht kwam, merkte ik dat ik emotioneel werd wanneer ik haar beschrijvingen voor de cursus zelfvertrouwen las. Was dat hetgeen me zo ongelukkig maakte de laatste tijd? Al gauw maakte ik een afspraak met haar.

Anke heeft me hier heel goed in begeleid. Ze gaf me inzichten in mijn gedachten en gevoelens. Ze leerde me een techniek aan om beter om te gaan met mijn gevoelens.”

Klik hier voor de volledige reactie die ik van Anne mocht ontvangen.
Steven

“Anke, bedankt voor de intense en effectieve sessies. Het was prettig om gecoacht te kunnen worden door een zacht en begrijpend persoon als u.

Dankzij jou en je intense en effectieve sessies, heb ik op een korte periode geleerd om mijn leven, zonder angsten te sturen in de richting die ik wil.

Na mijn leven anderhalf jaar lang heeft stilgestaan op een kruispunt, durf ik nu zelf wegen te kiezen en te bewandelen.

Bedankt voor alles en met vriendelijke groeten,
Steven”
K.L.

“Tijdens de sessies bij Anke begon ik in te zien dat ik veel weerstand voelde op verschillende vlakken. Dat putte me geestelijk en lichamelijk uit en het was Anke die me liet beseffen hoe dit proces van energie verliezen en terugwinnen daadwerkelijk werkt.

Anke leerde me in het oog van de storm te blijven staan en met mildheid naar mezelf te kijken. Dat leerproces ging met veel vallen, pijn, nog meer vechten, maar ook met opstaan, heling en lichtheid. Anke bleef als een rustige gids naast me lopen en hielp me telkens weer de kracht in mezelf aan te spreken.

Ik kan opnieuw voelen, in alle eerlijkheid, mildheid en acceptatie voor wat ís. Ook de moeilijke momenten en mijn eigen imperfecties. Het blijkt de sleutel te zijn voor een lichter, authentieker en echter leven. Ik blijf haar dankbaar voor dit cadeau.”