Samen op pad
Welkom Voor wie? Wie ben ik? Hoe werk ik? Contact Activiteiten Inspiratie Nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 

FasterEFT

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Het denkkader

You are not broken!

Dit is de basis van het FasterEFT denkkader waarmee ik werk. Je doet perfect wat je geleerd hebt. Wat je doet of denkt is gebaseerd op wat je geleerd hebt in het verleden, dit zijn jouw interne referenties volgens welke je handelt.

Echter: op dit moment in je leven zijn deze overlevingsmechanismen, overtuigingen en levensstrategieën niet meer helpend.
Maggi
“De manier waarop ze de FasterEFT, haar eigen hooggevoeligheid en ervaring in de sessies gebruikte, deed me mijn controle volledig loslaten.
Hierdoor kon de sessie heel diep gaan.

Wat bij mij het meeste uitwerking had was om aan (van) een negatief oud patroon een positieve herinnering te hangen (maken).
Dit was een bijzondere ervaring waardoor ik na ‘n sessie telkens verlicht vertrok.

Dankzij de waardevolle begeleiding van Anke ben ik intussen klaar voor het volgende dat zich op mijn pad zal aanbieden.”
Laat me de analogie gebruiken met een computer om dit wat meer toe te lichten. Als je geboren wordt, is je harde schijf leeg. Door gebeurtenissen, dingen die je meemaakt en mensen rondom jou worden er programmaatjes ‘gedownloadet’ op deze harde schijf. Zo leerde je misschien om braaf te zijn, volwassenen niet tegen te spreken, ben je ooit enorm voor schut gezet door een leerkracht, vaak afgeblaft door je ouders,... Wat het ook is, deze gebeurtenissen hebben je gevormd tot de persoon die je nu bent. En hoewel het in je jeugd misschien nodig was om je mond te houden als overlevingsmechanisme, is dit niet handig als je dit in je huidige relaties nog steeds blijft doen. Zo heeft ieder zijn persoonlijke ervaringen die maken dat we ons gedragen zoals we ons gedragen.

Al deze oude programmaatjes zijn duidelijk aan een update toe en sommige mogen definitief gedeletet worden. En jij mag zelf bepalen wat je ervoor in de plaats zet! Dat is wat we met FasterEFT bereiken. Al die programmaatjes die je vroeger veilig hebben gehouden maar je nu niet langer dienen, laten we liefdevol los en we kiezen er iets beters voor om in de plaats te zetten.

Jij mag groeien! De volgende stap zetten! Jouw systeem updaten!
Zodat je het leven krijgt dat jij wil!

Wil jij verandering in je leven? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe hebben anderen het beleefd?


Lees de volledige ervaringen van cliënten
hier.

 

 

 

 

 

 

 

Meer over FasterEFT:

* Wat is het?
* De techniek
* Aan de slag
* Voor wie of wat?

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je hier aan voor meer inspiratie, artikels en tips:
Naam: E-mailadres: